top of page

TIL JER

Børneportræt - GrantFoto.dk

NYFØDT & BØRNE PORTRÆT

Dagene er lange, men årene er korte! Dine babyer vil ændre sig og vokse foran dine øjne, så hvorfor ikke fange dem i tide og vise dem smukt på dine vægge som kunst! Den kunst du har skabt!
Nyfødte portrætter er meget populære i disse dage og med god grund! Jeg elsker absolut nyfødte portrætter og alle de kreative måder, hvorpå vi kan fange børnene. Men endnu vigtigere er at fange en fase af deres liv, der er så utroligt flygtig! 
Selvom jeg tilbyder et standard nyfødt fotooptagelse, indså jeg efter at have fået mit første barn, William, hvor hurtigt tiden går, og hvor hurtigt han ændrede sig! Jeg ville ønske at han stoppede med at vokse, og at han holdt op med at ændre sig, det hele gik så hurtigt!

Så jeg besluttede mig for, at fotografere ham hver 3. måned, og det var så smukt at sammenligne billederne og se, hvor hurtigt han voksede! Det var også her jeg indså, at enhver mor fortjente at havde brug for at have denne mulighed!

Så jeg oprettede min første Års-pakke. Grundlæggende er det den ultimative fotograferingspakke til nyfødte.
Du kan vælge mellem 3-5 fotos, fra graviditet (hvis du vælger det) og frem til barnets første fødselsdag.
Der er en fast pris pr. billede, så du kan budgettere pakken i løbet af året. Du modtager de fantastiske billeder (trykt og i høj opløsning digitalt), et album, lærrede billede samt en fantastisk video. 
Det er ganske følelsesladet og noget, jeg ved, at du vil tænke på ofte fremover!
For mere information om min første års pakke, så kontakt mig direkte, så aftaler vi et forløb og gør det gerne i god tid før du skal føde.
Jeg glæder mig til at møde dig.

_DSC1394-Editfinal_edited.png

Efterredigering

 

Hvis du leder efter en fotograf til at tage en stak billeder af dig og lægge dem på en usb-nøgle, så er du gået forkert i byen. Efter min mening er alle i stand til at tage et billede, også af ret god kvalitet, det er den lette del af processen. Det mit arbejde går ud på, er med de skønne fotos af dig at gøre dem til et kunstværk. Det handler ikke om at ændre dig eller gøre dig til en, du ikke er. Det handler om at sætte tid, kærlighed og kræfter i et billede, så det tager sig betagende ud.

 

Når det kommer til portrætter af nyfødte, er redigering meget vigtig og nødvendigt. 

Mit store fokus under fotooptagelserne af babyer, er naturligvis barnets sikkerhed.

Alt skal foregå stille, roligt og i sikre rammer, det er det du får når du engagerer en professionel fotograf.

Jeg ser ikke kun mig selv som fotograf men også som kunstner. Jeg elsker at forvandle de smukke billeder til kunstværker som kommer til at hænge i dit hjem mange år frem i tiden.

Hvert billede er håndredigeret til det niveau eller krav du ønsker. Jeg viser dig ikke et væld af billeder, kun de allerbedste! Jeg tror på kvalitet over kvantitet i alle livets aspekter, og mit arbejde er ikke anderledes! Hvis du vil gøre noget, skal du gøre det ordentligt!

DIN GUIDE

Fotooptagelsen

Det kan være ret skræmmende at få taget sit foto, det kender jeg så absolut godt! Det andet er kameraet i ansigtet, man fryser lidt i bevægelsen og tænker, hvad gør jeg? Det er her jeg træder ind og eliminerer denne frygt. Jeg vil lede dig gennem hele optagelsen. Der vil ikke være et øjeblik, hvor du ikke ved, hvor du skal være, hvordan du skal poserer, hvor du skal se hen, eller om du skal smile eller ej. Jeg skyder kun de gode billeder, så du ikke et øjeblik føler dig akavet eller spekulerer på, om det du gør er godt nok! Jeg kan ikke garantere dig, at det hele er let.

 

Når det kommer til de fotos af nyfødte, gør jeg det hele. Du kan læne dig tilbage og slappe af, mens jeg tålmodig pakker din baby, og så har jeg dig til at trøste hvis det bliver nødvendigt. Nogle babyer falder hurtigt til og de virker nærmest som om de er født til at posere, mens andre ikke tager det lige så let. Derfor er fotooptagelser af babyer noget af det mest krævende der findes. Under alle omstændigheder tager de betydelig længere tid end andre fotoopgaver jeg arbejder med. Resultatet er til gengæld fantastisk.

Vær forberedt på at have lidt snacks, måske en madpakke med til dig selv, og selvfølgelig mad, drikke, bleer og andet relevant til din baby.

Fotooptagelser - Gravid

Fotooptagelser af gravide er meget kunstnerisk og designes af dig og dine krav i samspil med mig.

Der er ikke meget, du skal have med, da jeg leverer det meste af det. Hvis der er noget specifikt, du gerne vil, så fortæl mig det på forhånd, så jeg kan tage højde for det.

Før optagelserne

Du bør tænke lidt over årstiden hvor billederne skal tages, om du har været ude i solen eller om du er bleg. Hudens farve træder tydelig frem på billederne. Det kan evt. afhjælpes på andre måder. Det er helt op til dig hvordan du har det med disse aspekter, men det er altid en god ide at have det tænkt igennem før du kommer til optagelserne.

Du kommer langt med med rent, tørt hår og ren, fugtet hud.

Påklædning

Medmindre der er noget specielt, du har, som du gerne vil medbringe, vil jeg levere det meste af tøj / rekvisitter til din optagelserne. Nedenfor er en liste over nogle rekvisitter, som jeg varmt kan medbringe.

 

Undertøj (g streng hvis muligt) og bh. Dette er ikke at vise, men meget praktisk med mange af de billeder, jeg laver. Hvis du ikke har nogen, kan du prøve at finde nogle.

Lingeri. Alt, der stadig passer, der ser smukt ud. 

Noget personligt, du måske gerne vil medtage. Dette kan være bryllupstøj, første støvletter, uanset hvad bare det er noget du vil have med og det betyder noget for dig.

Foto Planlægning - Nyfødte

Fotografering af nyfødte er endnu mere kunstneriske end optagelser af gravide og vil i sidste ende komplimentere det. 

Ideen med min første årspakke er ikke kun at fange hvert trin, men fange den på en måde, der vil resultere i en utrolig smuk række af billeder.

 

Påklædning

Tøj

Medmindre der er noget specielt du gerne vil medbringe, så vil jeg levere alt hvad der skal bruges til optagelsen; tæpper til indpakninger, tøj og rekvisitter o.l. Alt hvad du skal planlægge er mad, drikke og bleer til din baby når vi holder pause.

 

Hvis du vil være en del af billederne, skal du ankomme med rent, tørt hår og ren fugtet hud. Hvis din partner/faderen/moderen til barnet også skal være med gælder det sammen.

En almindelig hvid og sort t-shirt er perfekt, eller blonder, tyl eller tekstur. Ingen mønstre eller tekst på tøjet.

Har du noget der har affektionsværdi som et familie tæppe eller andet  du ønsker skal med på billederne, så tag det endelig med.

 

Masser af bleer og klude.

Husk sut, sutteklud eller hvad barnet nu er vant til. 

 

Mad. 

Nok mad til babyen og dig selv. Jeg anbefaler at have snacks ved hånden, hvis optagelserne tager lidt længere tid end forventet. Uanset om du ammer eller barnet får flaske, så vær beredt på at baby fotooptagelser tager tid.

Fotooptagelser - Baby

Nu bliver det sjovt. Når barnet ikke længere er helt nyfødt så bliver det meget lettere at lave optagelser. Forbered dig på en oplevelse med høj energi, da der for det meste med babyer skal ske noget.

Påklædning

Tænk på de tidligere optagelser og de farver, vi har brugt. Hold det altid let, når det kommer til mønster. Tekstur er vidunderlig, men farverne skal være neutrale. I et 6-måneders setup vil jeg altid inkludere nogle smukke billeder med nøgenhed og noget, der vil komplimentere nyfødte fotos.

 

Hvis du vil være en del af billederne, skal du ankomme med rent, tørt hår og ren fugtet hud. Hvis din partner/faderen/moderen til barnet også skal være med gælder det samme.

En almindelig hvid og sort t-shirt er perfekt, eller blonder, tyl eller tekstur. Ingen mønstre eller tekst på tøjet.

Har du noget der har affektionsværdi som et familie tæppe eller andet  du ønsker skal med på billederne, så tag det endelig med.

 

Masser af bleer og klude.

Husk sut, sutteklud eller hvad barnet nu er vant til. 

 

Mad. 

Nok mad til babyen og dig selv. Jeg anbefaler at have snacks ved hånden, hvis optagelserne tager lidt længere tid end forventet. Uanset om du ammer eller barnet får flaske, så vær beredt på at baby fotooptagelser kan tage tid.

bottom of page