top of page

TIL DIG

GLAMOUR & BOUDOIR PORTRÆT

Konfirmation portræt - GrantFoto.dk

Det betyder ikke noget hvor gammel du er, hvad du vejer, hvor langt eller tykt dit hår er; din krop er den eneste krop som du nogensinde vil have. Du kan vælge at elske eller hade den, det er dit valg. Men det er det instrument som gør det muligt for dig at leve dette liv, det er smukt, det er kraftfuldt og du bør fejre og hylde den! Du bør hylde DIG!

Der kommer aldrig til at være en som lige netop dig. Ud af de alle de billioner af mennesker som vil sætte deres fødder her på jorden, så er du unik, du er talentfuld, du er elsket og du er så smuk. Jeg har fotograferet kvinder i over 3 år og jeg har hørt det hele. Jeg ved at ikke alle kan lide at få taget billeder af dem selv, men jeg ved hvordan jeg kan finde de bedste poseringer og guide dig, jeg ved hvordan man tager billeder af ALLE salgs kvinder!

Når du tager en dag ud af din kalender for at gøre sådan noget her for dig selv, så er det så befriende! Det er ikke forfængeligt, det er ikke selvoptaget, det er styrkende. Det er ligegyldigt om du gør det for at fange dig selv i en tid før børn, efter børn, om du er i 30erne, i 80erne eller et sted imellem – så er det ikke dét som er vigtigt! Det som er vigtigt er at du tager tid til at investere i dig selv, til at investere i din krop og til at investere i et øjeblik som du aldrig får tilbage igen!

Den største gave du kan give til dig selv er at sige det her er mig, jeg er smuk, jeg er perfekt lige som jeg er og jeg vil hylde mig selv! Jeg vil hjælpe dig med at hylde dig! Det her er min passion og jeg glæder mig til at fange et billede af dig som varer for evigt! 

boudoir_portrætfoto.jpg

Efterredigering

Hvis du leder efter en fotograf til at tage en stak billeder af dig og lægge dem på en usb-nøgle, så er du gået forkert i byen. Efter min mening er alle i stand til at tage et billede, også af ret god kvalitet, det er den lette del af processen. Det mit arbejde går ud på, er med de skønne fotos af dig, at gøre dem til et kunstværk. Det handler ikke om at ændre dig eller gøre dig til en, du ikke er. Det handler om at sætte tid, kærlighed og kræfter i et billede, så det tager sig betagende ud.
Hvert billede er håndredigeret til det niveau eller krav du ønsker. Jeg viser dig ikke et væld af billeder, kun de allerbedste! Jeg tror på kvalitet over kvantitet i alle livets aspekter, og mit arbejde er ikke anderledes! Hvis du vil gøre noget, skal du gøre det ordentligt!

Fotooptagelsen

Det kan være ret skræmmende at få taget sit foto, det kender jeg så absolut godt! Det andet er kameraet i ansigtet, man fryser lidt i bevægelsen og tænker, hvad gør jeg? Det er her jeg træder ind og eliminerer denne frygt. Jeg vil lede dig gennem hele optagelsen. Der vil ikke være et øjeblik, hvor du ikke ved, hvor du skal være, hvordan du skal posere, hvor du skal se hen, eller om du skal smile eller ej. Jeg skyder kun de gode billeder, så du ikke et øjeblik føler dig akavet eller spekulere på, om det du gør er godt nok! Jeg kan ikke garantere dig, at det hele er let. Men jeg kan garantere, at du ser naturlig og fabelagtig ud! Tænk på det som en gang gratis yoga-træning :-)

Fotoplanlægning

 

Prøv at lægge nogle tanker og lidt energi i at forberede dig til din fotografering og dit valg af tøj. Jeg har et vidunderligt udvalg af hatte, tekstiler og lingeri, hvis det skal være lidt ekstravagant. Nedenfor er nogle tip og anbefalinger, men tag det du kan bruge. Du skal ikke gå i panik fordi du ikke kan tjekke alt af, du kommer til at se smuk ud, det lover jeg.

Før fotooptagelsen

  • Hudfarven kan have betydning, men du skal ikke gå i solarie eller tage solbad dagen før. Vil du gøre noget for dig selv så gør det i god tid før optagelsen.

  • Styling kan du selv gøre, ordne øjenbryn plukke dem m.m. kommer du langt med. Vi kan også aftale at du får en makeover her!

Påklædning

  • Medbring 3-5 stykker tøj. Prøv at arrangerer dem fra lys til mørk. Hvis du har en gammel ballkjole eller brudekjole, så tag den med! Her er de vigtigste tip til tøj:

  • Tætsiddende er bedst, men ikke vigtigt. Hvis du bærer meget poset tøj, er det fint, men et mere tilpasset snit giver dig pænere form og fotograferer bedre.

  • Begræns mønstre. Hold tøjet enkelt, tænk på strukturer snarere end mønstre og design. Blonder og tyll er fantastiske!

  • Ikke for meget sort. 

  • Bh'er og undertøj. Sørg for, at du har det rigtige lingeri til dit tøj. En stroppeløs bh rækker langt! Som en g-streng / knickers også gør til Boudoir-lingeri. 

  • Hvis du tænker på at være lidt eventyrlysten og vil have nogle boudoir-fotos taget, skal du bare medbringe dine favoritter. Jeg har et smukt udvalg af genstande i min studiogarderobe, som du kan bruge.

  • Sko er ikke afgørende og er kun påkrævet, hvis du har brug for højden, eller hvis du planlægger at se dem på et af billederne. Hvis du er usikker, skal du bare medbringe dem du kan lide, og så afgør vi det sammen!

DIN GUIDE

bottom of page