top of page

TIL OS

gravid portræt - GrantFoto.dk

FAMILIE OG GRAVID PORTRÆT

En dag har dine børn billeder af dig. Sørg for, at du er i dem. Uanset hvordan dit hår ser ud, eller hvad din vægt er, så er det ikke det de ser. Det de ser er dig. 

 

Portrætter har altid fascineret mig! Jeg elsker at se på billeder af mine forfædre og gå ind i en drømmelignende tilstand, forestille mig, hvordan de var, hvor de boede, hvad de nød at gøre. Deres portrætter får mig til, at føle mig forbundet. De får mig til at føle sig stolt over at være en del af min familie, vores arv og afstamning.

 

Jeg elsker at se på fotos af min mor, da hun var gravid, jeg elsker at se mine forældre, da de var yngre, før de havde os, og jeg elsker at se fotos af mig selv vokse op (og det er sjovt at sammenligne dem med mine egne børn!). Det er øjeblikke, der aldrig vender tilbage, øjeblikke, som jeg ikke kan huske, og øjeblikke, jeg kun kan håbe, at jeg kan fange for mine egne børn, for min egen arv.

 

Jeg er ikke kun en fotograf. Jeg tager ikke bare et foto og propper dem på en disk. Jeg vender det, der er mest værdifuldt for dig som menneske; din familie, til kunst. Jeg fanger øjeblikke og mennesker, så du stolt kan se på dine billeder, du kan stolt vise dem frem og du kan stolt sige det er mig og min familie.

 

Hvert øjeblik i livet er dyrebart. Vores tid her er så flygtig. Billeder varer evigt.

LI5C1558-1crop_edited.png

SHOOT GUIDE 

Fotograferingen

Det kan være ret skræmmende at få taget dit foto, det kender jeg så absolut godt! Det andet er kameraet i ansigtet, man fryser lidt i bevægelsen og tænker, hvad gør jeg? Det er her jeg træder ind og eliminerer denne frygt. Jeg vil lede dig gennem hele dit optagelsen. Der vil ikke være et øjeblik, hvor du ikke ved, hvor du skal være, hvordan du skal posere, hvor du skal se hen, eller om du skal smile eller ej. Jeg skyder nøjagtig de gode billeder, så du ikke et øjeblik føler dig akavet eller spekulerer på, om det du gør er godt nok! Jeg kan ikke garantere dig, at det hele er let. Men jeg kan garantere, at du ser naturlig og fabelagtig ud! Tænk på det som en gang gratis yoga-træning:-)

Efterredigering

 

Hvis du leder efter en fotograf til at tage en stak billeder af dig og lægge dem på en usb-nøgle, så er du gået forkert i byen. Efter min mening er alle i stand til at tage et billede, også af ret god kvalitet, det er den lette del af processen. Det mit arbejde går ud på med de skønne fotos af dig, er at gøre dem til et kunstværk. Det handler ikke om at ændre dig eller gøre dig til en, du ikke er. Det handler om at sætte tid, kærlighed og kræfter i et billede, så det tager sig betagende ud.
Hvert billede er håndredigeret til det niveau eller krav du ønsker. Jeg viser dig ikke et væld af billeder, kun de allerbedste! Jeg tror på kvalitet over kvantitet i alle livets aspekter, og mit arbejde er ikke anderledes! Hvis du vil gøre noget, skal du gøre det ordentligt!

Fotoplanlægning

Prøv at lægge nogle tanker og lidt energi i at forberede dig til din fotografering og dit valg af tøj. Jeg har et vidunderligt udvalg af hatte, tekstiler og lingeri, hvis det skal være lidt ekstravagant. Nedenfor er nogle tip og anbefalinger, men tag det du kan bruge. Du skal ikke gå i panik fordi du ikke kan tjekke alt af, du kommer til at se smuk ud, det lover jeg.

Før fotooptagelsen

Hudfarven kan have betydning, men du skal ikke gå i solarie eller tage solbad dagen før. Vil du gøre noget for dig selv så gør det i god tid før optagelsen.

Styling kan du selv gøre, ordne øjenbryn, plukke dem m.m. kommer du langt med. Vi kan også aftale at du får en makeover her!

Tøj

Medbring 3-5 stykker tøj. Prøv at arrangerer dem fra lys til mørk. Hvis du har en gammel ballkjole eller brudekjole, så tag den med! Her er de vigtigste tip til tøj:

Formpasning er bedst, men ikke vigtigt. Hvis du bærer meget poset tøj, er det fint, men mere tilpasset snit giver dig pænere form og fotograferer bedre.

Begræns mønstre. Hold tøjet enkelt, tænk på strukturer snarere end mønstre og design. Blonder og tyll er fantastiske!

Ikke for meget sort. 

Bh'er og undertøj. Sørg for, at du har det rigtige lingeri til dit tøj. En stropløs bh rækker langt! Som en g-streng / knickers også gør til Boudoir-lingeri. 

Hvis du tænker på at være lidt eventyrlysten og vil have nogle boudoir-fotos taget, skal du bare medbringe dine favoritter. Jeg har et smukt udvalg af genstande i min studiogarderobe, som du kan bruge.

Sko er ikke afgørende og er kun påkrævet, hvis du har brug for højden, eller hvis du planlægger at se dem på et af billederne. Hvis du er usikker, skal du bare medbringe dem du kan lide, så afgør vi det sammen!

bottom of page