VELKOMMEN TIL

STUDIET - GRANT FOTO

Du sætter pris på fotografiske portrætter.

Du sætter stor værdi på at have stilfulde, tidløse og unikke billeder af dig og din familie.

Du søger at finde en fotograf, der kan skabe exceptionelle portrætter og levere en fotografisk oplevelse, der passer til hinanden.

Ja? Så er du kommet til det rette sted!

Mit navn er Ildiko Grant
 
Jeg er dansk gift og har to børn. Vi bor i Hamborg ved Hanstholm, her har jeg også mit studie.

Jeg er portrætfotograf og har specialiserer mig i portrætter af børn i alle aldre, voksne og familier.

Jeg skaber fængslende og rene, sjæle-søgende fotografiske portrætter til kræsne private kunder.


Jeg skaber dem ved at lave stilfulde portrætter, der er enkle, men elegante, og er omhyggeligt sammensat og gennem tænkt.

Mit mål er at lave fotografier, der er kunstværker, og som indfanger den bedst mulige version af modellen, portrætter, der gør en dristig forskel, men som har en subtilitet og en følelse af tidløshed.

Se på i mit galleri, og du vil se, at jeg i mine billeder elsker at opfange humør og følelser. Mit varemærke er at fange min klients øjne. For mig er det måden at røre og finde sjælen. Der bor personligheden.

Mit arbejde giver mig utrolig tilfredshed, og jeg vil gerne møde dig personligt for at lave noget særligt sammen med dig for dig.

Jeg elsker intet mere end at skabe skræddersyet kunstværk, som du kan hænge op på på din væg med stolthed hjemme eller det passer dig.

PRIVAT FOTO STUIDE

Mine portrætssessioner afholdes i min fotostudie i Hamborg ved Hanstholm, Danmark

Tag et kig rundt på min hjemmeside for at se eksempler på mit arbejde og for at finde ud af mere om min fotografering og kontakt mig direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker at foretage en reservation.
Jeg glæder mig til at mødes med dig.
Kh
Ildiko Grant
OM
OM FOTO OPTAGELSERNE