OM FOTO OPTAGELSERNE

Hvad du kan forvente af en fotografering hos Grant Foto. Her vil jeg gerne fortælle dig, hvad du kan forvente på en speciel art optagelse med mig. I erkendelse af at de fleste ikke går til fotograf hver dag og derfor sikkert har en masse spørgsmål til selve processen, har jeg lavet denne liste.
Her er de seks ting du bør vide.

AL MIN TID ER DEDIKERET TIL DIG UNDER OPTAGELSERNE.

Hele fotooptagelsen er unikt tilpasset til dig. Uanset om det er et portræt, en familie gruppe fotosession, en fødselsdag eller nyfødte session, opretter jeg helt tilpassede og skræddersyede portrætter til dig. Før din session vil jeg tilbringe tid med at diskutere dine ønsker til portrætterne. Jeg vil gerne vide så meget om dig som muligt, så jeg kan skræddersy oplevelsen til dine nøjagtige ønsker. Og mens jeg forankre den kreative process, tænker jeg at forstå, hvordan du gerne vil have fotooptagelsen til at gå, og hvilke typer billeder, du gerne vil opnå. Det er vigtigt for mig, fordi hver enkelt person og familie er helt unik, og med mine portrætter forsøger jeg at afspejler det.

INTIME OG KÆRLIGE PORTRÆTTER

Mit mål er at fange den personlige forbindelse mellem familiemedlemmerne; At vise intimiteten mellem dig og din partner. Målet er at synliggøre den kærlighed, du føler for dit nyfødte barn eller barn (eller børn, hvis du har flere). Jeg fokuserer på at bringe jer sammen og skabe en mulighed for at fange og fejre hvor tætte I er. Din familie er speciel, og kærligheden du deler bør foreviges! Hvis du ikke allerede har det, så tag et kig i mit galleri, hvor du kan finde eksempler på mit arbejde og vil se 100% ægte intimitet og kærlighed i alle billederne.

IMPONERENDE OG TIDLØS KUNST

Du har bemærket, at mine portrætter ikke er snapshots med falske smil og unaturlige poseren. I stedet fokuserer jeg på øjnene af personerne i mine portrætter. Jeg elsker at fange glimtet i øjet. For mig er det måden at røre og finde personligheden på. Under sessionen er det vigtigt at du er så afslappet og naturlig som muligt, så jeg kan formidle det i portrætterne. Du kan være sikker på jeg godt er klar over at det ikke for alle er naturligt at stå foran et kamera. Jeg gør alt hvad jeg kan for at du føler dig afslappet og at der ikke opstår situationer der gør dig usikker.

PÅKLÆDNING TIL FOTOOPTAGELSERNE.

Når du har bestilt din portrætssession, er en af ​​de første ting jeg vil fortælle dig, hvor vigtig dit tøjvalg er til optagelserne. Det vil skabe stemningen og tonen i portrætterne, og af den grund bør det overvejes omhyggeligt i god tid før sessionen. Igen er jeg her for at hjælpe dig! Jeg vil anbefale dig en tøjstil der passer til optagelserne. Derfor skal jeg bruge et billed af dig. Og hvis du gerne vil, er du meget velkommen til at sende mig billeder af dit tøj, som du tænker at bringe med til fotooptagelsen. Jeg kan give feedback og give dig tips til, hvordan vi opnår et fuldendt udseende, der fungerer godt i billederne. Alternativt kan jeg tilbyde tøj, hvis du ønsker det. Alt i alt er det, vi søger tidløs, stilfuld og minimalistisk tøj, der holder fokus på dig i stedet for på tøjet.

NATUR- OG STUDIELYS

Det kan måske virke underligt at være i et professionel fotostudie med lys og udstyr rundt omkring dig. Så bare for at forberede dig på forhånd, bør du vide, at jeg vil bruge både naturlig og kunstig, studie lys. Men igen er det ikke noget du skal bekymre dig om. Jeg vil lede dig under hele optagelsen, og det bedste du kan gøre er at glemme udstyret og fordybe dig fuldt ud i oplevelsen. Jeg vil skabe farver samt sort/hvid portrætter. Jeg vil tage mange billeder i løbet af din session og vil så håndplukke det allerbedste - normalt omkring 20 billeder i alt. Det bedste vil blive redigeret personligt af mig, før de bliver præsenteret for dig som de færdige billeder på din fotofremvisning dag, cirka 2-3 uger efter din session. Der vil være portrætter i både farve og sort/hvid at vælge imellem. Det er et spændende øjeblik for mig at se hvilke der er dine favoritter og for dig da det er første gang du ser det endelige reslutatet.

EN FEJRING AF LIVET, KÆRLIGHEDEN OG FAMILIEN.

At få taget et portrætfoto er en særlig begivenhed. Det er noget jeg vil gøre alt for at du føler som en behagelig og mindeværdig oplevelse. Du kender din individualitet og ønsker portrætter af exceptionel kvalitet, som er 100% unikke og personlige for dig. Forhåbentlig, ved du nu mere om sessionen, og hvad du kan forvente, når du bestiller fotooptagelser hos mig. Jeg glæder mig til at møde dig og tage fantastiske billeder. For mere information om, hvad der sker efter sessionen, klik her for at læse om fotogennemgangen.

Om