OM FOTO GENNEMGANG

Hvad kan du forvente af din fotogennemgang hos Grant Foto

Forhåbentlig har du allerede læst om, hvad du kan forvente dig. Her vil jeg fortælle dig om det næste stadie. Dette er de fire ting du bør vide.

FOTO GENNEMGANG PLACERES
2-3 uger efter din foto optagelserne

Efter optagelserne finder vi en dato hvor du kommer igen i studiet og ser de færdige billeder. Dette gøres normalt omkring 2-3 uger efter optagelserne eller på et tidspunkt, der er passer dig. Hvis du har rejst en betydelig afstand til fotooptagelsen og ikke ville kunne vende tilbage til studiet for foto gennemgang, er det muligt, at vi kan arrangere en online-gennemgang som et alternativ. Men hvis det overhovedet er muligt, vil jeg opfordre dig til at komme tilbage personligt.

Din første chance for at se det samlede resultat.

Foto genemgangen er din første mulighed for at se billederne, og det er en af ​​mine foretrukne dele af hele processen! Jeg forbereder ca. 20 af de allerbedste billeder fra optagelserne og vil have disse professionelt trykt, monteret og klar til dig. Du får chancen for at se billederne i fuld størrelse i al deres herlighed!

Du kan tage de billeder du vælger med dig hjem.

At se de trykte billeder er en fantastisk måde at afgøre, hvilke er dine favoritter. Og fordi de allerede er blevet trykt og forberedt til dig, vil du kunne tage med dig samme dagen, hvis du ønsker det. Dette giver altid anledning til glæde og smil og jeg nyder at se glade mennesker.

Der er flere produktpakker at vælge fra

Ved foto gennemgangen vil jeg vise dig mine produktpakker, så du kan finde ud af hvad der er din favorit. Jeg tilbyder 11" x 14" håndlavede folio kasser, hvor de individuelt matede 10" x 8" billeder passer perfekt. Disse kasser er helt fantastiske flotte. De er udvalgt fra de bedste producenter i Storbritannien. Jeg er faktisk ret stolt af disse smukke produkter, og de formår altid at imponere!
Du kan vælge at købe enten seks, ti eller tyve billeder, og alle tre pakker indeholder en "krystal" USB, hvor jeg tilføjer de digitale filer af de billeder, du har købt. Hvis du i tillæg til folioboksen gerne vil købe hele fotoserien, bedes du spørge mig om den fulde prisliste ved din fotofremvisning. Der er et flot udvalg af rammer du kan vælge imellem og som du kan se i studiet, så du kan sammensætte din helt egen stil der passer til dit hjem.

Mit håb er, at du efter disse aftaler, og efter at have set dine portrætter, vil have fået en oplevelsen du mindes med glæde og vigtigst af alt at resultatet er som du forventer!
OM